Ποτήρι: ψηλό
Γαρνιτούρα: μια μεγάλη ελικοειδής φλούδα από γκρέιπφρουτ
Κόψτε μια μακριά, ελικοειδή φλούδα από το γκρέιπφρουτ, περνώντας ένα μαχαίρι γύρω του (όπως όταν ξεφλουδίζετε ένα μήλο). Προσέξτε να κόψετε μόνο τη φλούδα και όχι το φρούτο.
Κόψτε τις άκρες της φλούδας με το μαχαίρι σας, έτσι ώστε να έχει πλάτος περίπου 1 με 1,5 εκ.
Τοποθετήστε τη μία άκρη της φλούδας στον πάτο του ποτηριού και περιστρέψτε την άλλη άκρη γύρω από το ποτήρι. Γεμίστε το ποτήρι σας μέχρι το χείλος με παγάκια για να κρατήσετε τη φλούδα στη θέση της.
Διπλώστε την προεξέχουσα άκρη της φλούδας πάνω από το χείλος του ποτηριού σας, αφήνοντάς τη να κρέμεται.
Ρίξτε το σφηνάκι εσπρέσο στο ποτήρι.
Γεμίστε το ποτήρι με ίση ποσότητα νερού καρύδας και τόνικ.
Σερβίρετε και απολαύστε.