Όχι καφές με καραμέλες, αλλά καφές Bonbon. Εμπνευσμένος από τον ισπανικό Café Bombón, έναν εκπληκτικά γευστικό συνδυασμό dulce de leche (καραμελωμένου γάλακτος) και εσπρέσο.
Οι αντίθετες γεύσεις του γλυκού ζαχαρούχου συμπυκνωμένου γάλακτος και του δυνατού και εκλεπτυσμένου καφέ L'OR ESPRESSO Ristretto 11 συνδυάζονται ιδανικά για να τις απολαύσετε.
Γεμίστε κάθε ποτήρι με δύο κουταλάκια του γλυκού ζαχαρούχο γάλα.
Φτιάξτε δύο φλιτζάνια καφέ L'OR ESPRESSO Ristretto 11 (χρησιμοποιήστε δύο κάψουλες) και ρίξτε τον καφέ πάνω από το ζαχαρούχο γάλα. Απολαύστε τον καφέ Bonbon σας!